Nybadade!Valparnas första bad är nu avklarat=) Det gick som på räls. En efter en fick de duscha med mig och nu luktar de ljuvligt av cocos och svartvinbär;)
Jag måste hävda att de skötte sig med bravur -allihop! Inte ett pip . Jag själv som var förberedd på att bli blöt blev knappt blöt om tårna.
Men visst , de ser allt ut som om de sålt smöret och tappat pengarna när de blir lite blöta.

Samlade =)Äntligen ! En bild på alla 6 samtidigt =)!

Näst sista posebilderna 7v.
Sommar,sommar, sommar.Valparna växer så det knakar =) Nu är det mest fart hela tiden.

Nyklippta.

I dag har valparna fått stå på trimbordet och blivit klippta för första gången. Alla valparna skötte sig riktigt bra och det märks tydligt att de har tränat på att stå på div. olika underlag =)


Erik håller koll!I dag har valparna fått vara på framsidan.Erik har superkoll så att ingen smiter .

Trött tröttare tröttast.Efter en hel dag ute är valparna trötta och sover gott i valphagen .
Det är oxå enda gången jag nuförtiden kan fånga alla på samma bild.

Efter regn kommer solsken.

Regnskurar och sol om vartannat. Som tur är har valparna tak på sin uteplats. Det innebär att jag slipper springa in och ut med valpar hela tiden .Valparna har kommit på att nyregn i daggkåporna går att dricka. Det är mYCKET godare med regnvatten än färskt kranvatten.

Den blomstertid nu kommer.........och med den blir valparna äldre för varje dag. Det är inte utan att det känns lite vemodigt att veta att om några veckor åker de. Samtidigt är det en glädje då jag vet att alla kommer att få underbara hem ! Något som oxå är roligt i denna kullen är att alla hamnar rätt nära,vilket förhoppningsvis betyder att jag får se alla med jämna mellanrum=)

I dag har det varit kloklippning igen .180st klor blir det.Det ni!

Det regnade på förmiddagen så då fick inte valparna gå ut men de vuxna måste ju få rasta sig .Så naturligtvis tar jag vår joggingrunda (milen) mitt i värsta ösregnet. Vi alla såg ut som dränkta katter när vi kom hem. Nu när solen kom fram är det dock valparnas tur att få njuta av värmen och friska luften.

Valparnas andra posebilder!Världen är så stor så stor....Strålande sol .Valparna har fått gått UT för första gången. Lite trevande utforskande start,sedan full rulle!
Det är inte lätt att få alla 6 på bild samtidigt.
Nu är de avmaskade för andra gången och inga maskar i magen=)

Kompisar !
Titt Ut !Hmmm,vad är nu detta?Bäst att undersöka vidare...Ett hål !Titt Ut Här är jag!

Vi Växer!Första smitningen ur valphagen blev avklarad i helgen. Det var Erik som hittade en bajs i hallen och sedan en valp i sovrummet. De klättrar över den låga delen av gallret ,där mamma Britta hoppar in.
Kloklippning igen har vi haft och på fredag är det dags för andra avmaskningen. Fast vad jag sett har ingen av dem ngn mask i magen =)

Lek, lek, lek.

Fullt ös-sedan medvetslös =)
Ungefär så ser det ut i valphagen. Alla valparna leker för fullt och sedan somnar de nästan stående.
De har roligt och det gnabbas en hel del.

Godingar!Valparna leker nu i hagen. I natt vaknade vi av ett fasligt morrande och det var småttingarna som busade järnet!

Mamma är Bäst!Mattes mat i all ära men mammas mat är Bäst!

I dag har det varit kloklippning i huset.. Vet Ni hur många klor det blir att klippa med 4 vuxna hundar och 6 valpar?!
En hel massa kan jag tala om!

Sova kissa äta och bajsa

Mat mat mat.... Nu äts det riktig mat 4 ggr om dagen. Det blir kladdigt överallt =) valparna kliver i skålen och Britta tvåttar för allt vad hon är värd.
Valparna är nu avmaskade för första gången hos oss. Det är 2 ggr kvar. En gång vid 5 v och en gång vid 7 v .
 
Några familjer har varit hit och hälsat på ,vilket gläder både Erik och de vuxna hundarna då ALLA får så mycket extra uppmärksamhet.

Valparna växer!


Nu är det verkligen full fart. Valparna har flyttat från valplådan och fått en liten hage.
De sover i en bur och rumsrenhetsträningen är påbörjad , genom att de kryper ut ur buren för att kissa och bajsa på tidningspapperen i hagen.
De har börjat smaska på vanligt  väl uppblött valpfoder så att mamma Britta skall få lite andrum med diningen.
Valparna kommer med så mycket fart de har när jag lockar med maten , och det är en fröjd att bara sitta och kika på dem.
Erik är fascinerad över att de växer så fort och har fullt sjå att få dem att ligga kvar i hans knä =)

RSS 2.0