Välkomna till Världen !

Nu har ALLA pojkarna öppnat minst ett öga var. De växer som de skall och det går nu att urskilja lite av deras egenskaper. Söta som rackarns är de allihop och det är riktigt mysigt att bara sitta och titta på dem i timmar.


Valparnas första posebilder.Hmpf...Valparna har nu gjort debut i pose=) Det är inte så lätt att fota och hålla dem samtidigt....Det är inte så lätt att få till timern på kameran heller. Men här är de! Alla 6 pojkar.

En av dem har nu öppnat båda ögonen.Välkommen till världen säger jag då;)De andra är på G dem med så snart ser de allihop!

Vi äter sover och växer !

Valparna växer för var dag =) Nu är de som baugetter fast lite kortare;)
I morgon far jag med 2 av de vuxna hundarna till Danmark. Då är det Mormor(min mamma) som tar hand om Britta och bebbarna. Britta fullkomligt avgudar mormor för det händer allt som oftast att det kan bli en godbit extra där.

1v idag =)

De små grynen börjar nu bli eiktiga korvar =) De har börjat kräla ordentligt och de säger till när de inte får mat av mammsen på en gång då de är hungriga. Det börjar bli riktigt roligt att kika i valplådan nu. Snart är det dags för grabbsen att öppna ögonen också.
Britta Bruttan vill nu vara lite mer med oss även om hon ännu är väldigt mån om sina små så kommer hon gärna och är med. Framförallt om det vankas mat.

Boys Boys Boys =)Första dygnet avklarat. Pojkarna äter som de ska och det är alldeles tyst i valplådan. Mamma Britta är en fantastisk mor och hon sköter om valparna på bästa sätt.

Britta själv mår bara fint. Hon äter ,dricker ,sover och rastar sig som hon ska. Hon ser noga till att ingen av de andra hundarna får komma för nära men vi människor låter hon göra som vi vill ,både med valparna och henne själv.Inte kan man tro att hon är så nyförlöst som hon är. Det finns inte en fläck på damen och inte en fläck i lådan. Hade hon varit i det vilda skulle hon klarat sig och sina valpar aldeles utmärkt utan mig.

Erik som nu varit med om valpningar några gånger är lika förtjust som vi. Han kan sitta länge länge och bara titta på de små juvelerna. Hoppas det håller i sig=).

Om Ni är intresserade av en grabb så finns det 2 st som inte är tingade. Leverans blir i Augusti.

G-Kullen är här =)Första bilden på Britta och hennes 6 pojkar. Första grabben kom i natt 0220 och sedan flöt det på väl.
Jag väntade och väntade på en liten tös,men det blev ingen.Det blev ett helt gäng av friska välmående vackra killar istället.
Som Ni ser av bilden så skyddar Britta dem väl;)

RSS 2.0