Nu börjar det hända saker=)

 
 
 
Nu har valparna blivit avmaskade och fått klorna klippta. Det börjar bli livat i valplådan och om några dagar kräver de större utrymme. De skäller lite smått nar man kommer och har även börjat vifta på svansarna !
 
 

Välkommen världen!

 
 
 
Valparna har i veckan öppnat ögonen så nu börjar de se ut som riktiga valpar =) De är även betydligt rörligare och utnyttjar nu hela valplådan för sina upptäcktsfärder. Mamma Siri är som sig bör en fantastisk mor ,även om hon numer gärna vill ligga under köksbordet då vi äter middag.

Halsband....

 
 
 
I dag har 2 av pojkarna och den mindre tösen fått varsitt halsband. I vanliga fall brukar jag enkelt kunna skilja valparna åt men dessa är SÅ lika att jag vill märka dem. Nu börjar det även bli små små springor vid ögonen. Om några dagar är det dags att se världen för första gången. Det ser vi framåt åt=)

Fördubblad vikt=)

 
 
Nu har valparna fördubblat sin födelsevikt och de växer och frodas=) Mamma Siri är en enastående Mor som gör allt hon kan för att de skall må så bra det bara går!

2013 års kull är här =)!

 
 
 
Goforit Evita Peron-Siri och Dessa Mi Garfield-Cosmo har nu fått sina ljuvliga valpar. Det blev 3 pojkar och 2 flickor. De kom till världen den 6e januari och förlossningen gick väldigt bra. Siri är en enaståenda mor och sköter sina små på allra bästa sätt.

RSS 2.0