Flytt!

Eddie hamnar hos Jacqueline och Danne =)
Tezla flyttar till Sara (Milton -japp DEN Milton;)) och Mikael Nu är valparna 8 v och det har blivit flyttdags ! Båda kommer att hamna i närheten av varandra så de lär träffas mer under uppväxten.Det har varit roligt med valpar men nu är det efter 16 lååååånga v över för den här gången och trots att det "bara" varit 5 valpar på 2 kullar är det en hel del arbete bakom ,så nu ska vi njuta av ledigheten till nästa år=) Stort LYCKA TILL med Era valpar och Ni vet att Ni är välkomna när helst ni vill;)

Oj vad tiden går fort....

Nu är det bara några dagar kvar innan flytt och det märks. Fullt ös -medvetslös=) Svårt att fånga dem på bild samtidigt .De stora busar och fostrar de två med ömsom ros ömsom ris. De är veterinärbesiktade med godkänt resultat och naturligtvis har de fått varsitt chip i nacken.

Nu flyttar vi snart!

Valparna är avmaskade för sista gången här och inte heller denna gång har vi sett spår av ngn mask. Mamma Lovis har så gott som helt slutat dia dem och hon fostrar och leker med dom i stället nu. Hon har varit/är en alldeles super duktig mamma=) Båda bebisarna hr jag börjat kalla vid namn och det blir Eddie på Limited Edition och Tezla på Lolita Ferrari. Båda valparna älskar att springa omkring med de vuxna hundarna trots att de fostras rätt hårt av dem Lilla Diva som ju är valp själv om än 2 mån äldre, har inte full förståelse att de inte orkar lika mycket som henne så där är vi människor med och styr lite=) Erik och hans kompisar är också där och leker när de får . Allt för att de ska få en så bra start som möjligt på världen utanför.

RSS 2.0