Första Pose bilderna

Idag fick valparna åka bil för första gången och det gick alldeles förträffligt bra!!!! Ingen kräktes,ingen som blev lös i magen och inte ens ett litet pip.Ovanligt kan jag säga. De första posebilderna är tagna och hanen älskade att visa sig,medan tiken tyckte det var lite sådär.Så nu blir det mer träning för damen i fråga och grabben fortsätter vi med som vi börjat.De är nu ute nästan hela dagarna och det pips redan vi 06 tiden på morgonen om att få komma ut.

Lite mer av allt=)

Nu är det MER valp,MER utrymme ,MER mat , ja,MER av allt=) Valparna har fått mat ordentligt nu,vilket de älskar=) Färskfoder är MUMS!Klorna är klippta 4 ggr (1 gång i v) och de är avmaskade ett par ggr. Inga maskar har vi sett och det är skönt! De har börjat leka med leksaker så smått och de drar ordentligt i trasor och repstumpar!

Nu är det full fart-nästan=)

Valparna går nu på alla fyra ben istället för att som tidigare åla sig fram.De är nu 3v och skall få börja smaka riktig mat under veckan.Man kan tydligt se att det är en tik och en hane då pojken är ngt större och grövre än damen=) De är avmaskade och har fått klorna klippta och de tycker om när vi pillrar med dem=)!

2v gamla

Nu är valparna 2 v och trots att de bara är 2 st är det inte helt lätt att få dem på samma bild=) Båda har nu öppnat ögonen och visst blir man tagen av de små liven med plirande mörkbruna små ögon som kikar på en.

RSS 2.0