Oj vad fort det går.

 
 
Valparna har nu blivit 3 veckor och de växer som bara den . Än så länge har de bara ätit av mamma Lovis ,men nu är det dags för mig att introducera smakportioner av hundmat köttfärs och fil,blandat i en härlig soppa. De har nu fått sina namn och blivit registrerade i Svenska kennelklubben Jag har också klippt klorna för 3:e gången och likaså är de avmaskade för 3:e gången=) Det finns forfarande en hane och en tik dom behöver en egen familj om 5 veckor;) 
 
 
 

Nu har vi sett världen =)

 
Nu har alla valparna öppnat ögonen och de har inte bara kommit till världen ,utan ser den också! Mamma Lovis börjar vilja följa med på promenader i allt längre sträckor och det är ju precis som det ska vara=) 
 
 

Varje dag har de en extra vän....

 
Det är så roligt och spännande med valpar ,tycker Lilla linnea som i år är medveten om de små liven för första gången. Som uppfödare är det faktiskt riktigt bra med en stor 8åring, och en liten 1,5 åring för de tillför så mycket båda två. Valparna får tidigt höra nya ljud och hör gör de nu ,men det dröjer allt några dagar till innan de öppnar ögonen.
 

Vi blir större =)

 
Nu är valparna 5 dagar och de växer som de ska. De äter och sover,mamma Lovis pysslar ,fejar och tvättar de små liven alldeles förträffligt väl.

Välkomna till Världen!

Nu har Lilla Lovis fått 4 underbara söta välskapta valpar. De kom till världen tis den 5/4. Det är 2 pojkar och 2 flickor , alla med namn som ska börja på M!

Magen ser ut att växa för varje dag

 
Nu märks det på Lovis att det finns valpar i magen😀Hon orkar inte riktigt lika långa promenader, även om hon gärna vill! 

RSS 2.0