Pose igen=)

 

Svårt med bilder nu=)

 
Nu är det nästintill omöjligt att få alla på bild samtidigt. I dag har det varit stor rengöring av hela bunten. De har badats och klippt klor (jo ännu en gång). Men nu börjar jag se slutet på kloklippningarna. På fredag är det veterinärbesiktning och sedan flyttar alla under v som kommer. Blir det inte tomt ,undrar en del. Jo tomt men TYST och lugnt;) Och jag vet ju att all kommer få det toppenbra i sina nya hem=)

Vi har bissingar=)!

 
Valparna är inte bara söta och goa längre,de har till Linneas förtret fått TÄNDER! Vassa som synålar! Det är nu också nästintill omöjligt att få alla på bild samtidigt ,men jag gjorde ett tappert försök;) Växer,äter sover leker om och om igen gör de. Svea matar allt mer sällan och hon tycker det är skönt när jag bara låter henne vara med några i taget. Är de alla 10 blir det tufft för morsan!

6 v POSERING!

 
Bordsträningen har nu börjat på allvar och alla valpar kan stå på bordet=) något att komma ihåg då ni kommer tillbaka och klipper första gången;) I dag har min väninna och mentor Lena varit här och hjälpt mig ställa valparna så jag skulle få några fina kort. Vädergudarna var med oss och solen sken på underverken! Nästa posebilder blir då de är 8 v.
 

Friserade!

 
 
I dag är det ingen lätt dag att få alla på bild samtidigt,och framförallt inte utan att de rör sig... De är nu klippta som wheatens och de har fått pedikyr och blivit avmaskade ännu en gång. Riktigt fin kull måste jag få lov att säga att det är =) Så stolt över Svea som är en så duktig mamma! 10 valpar i första kullen, det är en del att ta hand om det. Och att naturen sköter sig själv. Instinkt och moderkänslor ,vad mer behövs det? Jag bara njuter av dessa illbattingar till godbitar=)!
 

Mat på stora fat.

 
Mat mat mat på stora fat,det gillar dom! Valparna äter nu sin "gröt" för glatta livet men mammas mat är ff bäst. 4 ggr om dagen är det matdags och jag får snart byta till ett större fat då det blir lite trångt emellanåt.

Vi har fått komma ut=)

 
I dag är valparna exakt 4 v och igår var första gången de fick komma utomhus. Det var med skräckblandad förtjusning (mest förtjusning) som de utforskade allt nytt. Gräs,mossa,buskar och en brännässla! Alla var frimodiga och nyfikna så man kunde inte tro att det var första gången som de var ute-så snabbt var det nya avklarat. De är SÅ fina nu och än så länge är det bara roligt att ha valpar,men snart börjar det=) 10 små illbattingar växer och kräver mer. Än så länge har de inte mycket till tänder och Linnea kan tryggt plocka och bära och klappa de små liven. Och det gör hon gärna. Hon hjälper till så mycket hon får och då hon är försiktig  så låter mamma Svea henne hålla på !
 

RSS 2.0