Id märkta.

 
 
 
I dag har jag & Linnea hjälpts åt att märka valparna. Då Linnea insåg att det inte var en avmasknings spruta utan en riktig spruta med kanyl fick jag dock klara mig själv;). Att få fina stillsamma bilder är numer inte så lätt. Jag får passa på då de sover.... 

Bordsträning.

 
Idag är valparna helklippta och bordstränade. Här märktes det att Linnea faktiskt har varit till STOR hjälp då alla 6 stod fint på trimbordet redan vid första försöket.

Ute i det gröna!

 
 

Några kvällsbilder .

 
 

Nyklippta !

 
Idag har valparna fått den karakteristiska wheatenklippningen för första gången. Lovis var inte så nöjd med regnet så hon snodde valphuser...

Bästa hjälpredan!

 
Den bästa hjälpredan av alla - Linnea- både gosar med och ställer valparna på bordet. Självklaer under översyn men hon är SÅ duktig !

Lite fler bilder.

 
 

Tänder!

 
Nu är det små sylvassa bisdubbar i valparnas munnar. De äter bra leker mer och har till och med börjat med dragkamp ! De är ute så fort det inte regnar och leker av sig ordentligt.

Utomhus!

 
Idag är valpkådan ett minne blott och valparna har fått en hage - både inne och ute. Att komma ut var lite speciellt och det syntes att de tog in varwnda doft i näsan .

RSS 2.0