Gossetroll.

 
Valparna får nu smakportioner flera ggr om dagen och det går bättre och bättre. Fortfarande är det dock mammsens käk som är godast. De äter, busar några minuter och sedan sover de som stockar. 

Sötnosar!

 
Nu börjar valparna bli så söta som valpar kan. I dag har det hänt massor . De har fått sitt första mål hundmat (grötvälling) , blivit avmaskade, fått klorna klippta och invigt badkaret. Lovis har badar och blivit superren,schamponerad 3 ggr och det behövdes efter all tvätt hon gör av de små liven . 

Mitt i natten.

 
I natt var jag upp för att dricka vatten och tog en snabbtitt på de små. De var så rofyllda så jag var tvungen att ta en bild.

Kravlande.

 
Nu är tiden förbi då valparna är lätta att få på en och samma bild. De rör sig mycket mer och även om det än så länge mest är ert kravlande går det rätt så fort. Lovis vill vara med oss mer och mer och det är precis i sin ordning. 

Mjölk är livet!

Lovis är en exemplarisk mamma och hon har mjölk i mängder vilket nu resulterat i att valparna är som små korvar .De äter sover och äter igen. Ögonen håller så smått på att öppnas och snart får vi välkomna ännu ett gäng till den stora vida världen.
 

Mera bilder .

 
 

En vecka .

 
Valparna växer precis som de ska. Lovis har massor med mjölk så de är riktigt tjocka och feta=). Namnen är bestämda och det blir som följer , tikarna : Odd Molly och Oopsu Daisy , hanarna : O'boy, Obama,On Air och Oakley . Vem som är vem bestäms senare efter deras temperament ! 

Välkomna O- kullen!

Natten mellan Ons & Tors kom så Lovis valpar! Det blev 6 st. 4 hanar och 2 tikar . Allt gick och går precis som
 
det ska. Såhär stor men jämn kull har jag nog inte haft tidigare. Den största 370 gr och den minsta 311 gr. 

Hur många ryms därinne?!?

 
Lilla lilla Lovis mage växer och växer och nu ser hon mer ut som en sköldpadda än en hund! Vi har tävling hemma om vem som gissar rätt hur många valpar hon bär på egentligen. Jag hoppas jag vinner för då städar Erik huset och Lars Putsar fönstren. Erik hoppas han vinner för då får han en heldag på Grönan eller Liseberg!

RSS 2.0