Agility?

Inte helt lätt för en 5v valp att ta sig över , u der eller igenom alla hinder som barnen ställer ut.

Uteliv


Att vara Ute är livet!

Det bästa som finns är att vara ute! Som tur är har halva hundgården tak så det finns inget dåligt väder. Den bästa valpvakten & valptränareb är helt klart barnen! De har även vant sig vid gräsklippare ljud , häcksax , motorsåg och div trädgårds redskap.

Äntligen ute!

I em har så solen värmt bra & valparna har fått komma ut. Som tur är så har Linnea hjälpt dem att komma väl till rätta i den betydligt större hundgården.

Smaskens !

Riktig mat är oxå smaskigt.

Nu börjar det!

Nu är det full fart i valphagen & valparna har fått smaka sina första portioner riktig mat. Inte fullt så lätt att hålla reda på dem längre & badkaret är min bästa vän när jag städar ur valphagen.

Hage

Det gick inte vänta med hagen längre då valparna visade klart & tydligt att de ville ha mer plats. Nu blev det lya (flygbur) & hage istället för låda=)i

Söta som skam!


Nu är de uppe på benen med råge!

Nu är alla valpar fullt gående & de sitter står & ligger när de diar. Maj har fullt upp & det är bara några dagar tills jag måste byta ut valplådan mot valphage så de får mer plats!

Alla valpar har öppnat ögonen.

 
Nu har alla valparna öppnat ögonen & de går mer än krälar. Linnea hjälper gladeligen till med både kloklippning (7•18=126=många klor...) & pyssel. Än så länge sköter Maj den mesta omvårdnaden själv men om ngn v är det dags för smakportioner. 

Snart kan vi se!

Nu är det rätt bra krälfart på valparna. Det har varit lite svalare några dagar & då ligger de nära nära varandra. Det dröjer inte länge förrän de öppnar ögonen & jag kan skymta små små blanka springor . Mamma Maj har massor med mat & hon sköter sina bebisar på absolut bästa sätt & vis.
 

RSS 2.0