144 st ....

....klor blir det att klippa + de 3 vuxna hundarna. Valparna har nu fått klorna klippta för första gången & de är även avmaskade. Snart är det slut på lugnet men vi njuter av de små medan tid är.

Nu ser vi!

Nu har några av valparna öppnat ett öga & några bägge. De ser inte riktigt bra ännu men de är så söta med sina plirande ögon. Från att ha krälat fram är de flesta nu uppe på benen & stapplar framåt .

Snart snart snart...

Nu dröjer det inte länge till förrän valparna öppnar ögonen. När jag kikar närmare på dem går det skönja att det är på G. De är nu livligare i lådan även om de ff bara krälar fram.

Alldeles alldeles underbara!


Allt går som det ska.

Valparna växer precis som de ska & Diva är en fantastisk Mor.

Välkomna till Världen!

Nu är de här! Valparna efter CH Whindancer Golden Boy & CH Goforit Katniss Everdeen har anlänt ! Förlossningen gick fort & bra & alla bebisar vägde runt 300gr. Det är 5 pojkar & 3 flickor. Nu väntar den spännande tiden att se vad det blir av underverken!

Stooor mage♥️


Bara en vecka kvar.

Divas mage växer & nu är det bara en vecka kvar tills hennes & Oivas valpar är beräknade . Nu håller vi tummar & tår att allt går som det ska & Diva är lika duktig som hon var förra kullen

RSS 2.0