Större plats!

Medan Hexa kniper & uppenbarligen tänker knipa några dagar till växer Majs valpar för var dag. De har fått större plats & valplådan är utbytt mot en hage . Hanteringen är väl påbörjad & även barnen får vara med en stund under övervakning av både mig och Maj .
 
 
 
 

Valparna har öppnat ögonen !

Alla Majs valpar har nu öppnat ögonen och de är gudomligt söta. Valparna har även klippt klorna och blivit avmaskade för första gången. Jag klipper klorna 1 gång i veckan & avmaskade blir de ett par ggr till. Hexas valplåda är på plats & Hexa är väldigt nöjd med den ! Det är min valpköpare och snickare Linus Jurgitis som snickrat ihop den med avtagbar kant & allt. Helt suverän. Linas är också den som gjort renoveringar och altanen på vårt hus så jag kan starkt rekommendera honom !

Mat mat mat


Syskonkärlek


Växer överallt

Medan Majs valpar växer & frodas gör Hexas mage det med ! Om 2 v lär det vara fullt hundliv i vårt hus 😅

Majs Valpar föddes för några dagar sedan!

....och de är alldeles underbara ! Jag har fått blondiner för första gången någonsin och inte bara 1 utan 4 ! I utställningsringen är det inte önskvärt men de är väldigt fina ändå. Personligen tycker jag de påminner om labradorvalpar ;) . Fördelningen då ? 6 pojkar 4 svarta & 2 Blondies samt 3 tikar ,1 svart & 2 blondies .

Nog blir det valpar i Vinter !

Finfina Hexa - GFI Night Witch blir även hon större för var dag som går. Det blir nog en riktig valpvinter hos oss i år !

Man tager vad man haver ...

I väntan på de riktiga valparna får Både Maj & barnen hålla till godo med låtsas valpar . Maj njuter som bara den av all uppmärksamhet runt hennes höghet .

Drygt 1 v kvar !

Lilla Maj är inte längre liten . Hon är väldigt stor ! Det ska bli spännande att se hur många små valpar hon har i magen. Jag har nu klippt ner henne rejält och hon vill inte längre hänga med på långpromenader utan en sväng i elljusspåret räcker gott tycker hon. Annars mår hon fint som snus och hon tar sin dräktighet med ro.

RSS 2.0