Nu närmar det sig för Ada oxå .

Nu börjar även Ada runda till sig & vi ser så fram emot hennes & Pappa Ivers valpar . De är beräknade till Linneas födelsedag ! Lite häftigt vore det allt om båda tikarna valpar på de 2 äldsta barnens dagar =)

Nu börjar det bli rörelse i lådan .

Nu har valparna börjat knata omkring & de morrar lite sött & leker tafatt med varandra . Om bara några dagar blir det full fart & lådan måste bytas ut mot en hage .

Avmaskade & matkoma

I dag har valparna fått små smakportioner av färskfoder blandat med A-fil. Det var mums för små valpmagar & det blev matkoma för dom & efterrätt för Bernie som såklart slickade i sig resterna .

Vi har öppnat ögonen !

Nu är valparna 2v & de har precis öppnat ögonen. De har fått klorna klippta för första gången & det är nu det roliga börjar !

Vi blir större.

Än så länge händer det inte så mycket mer än att de små valparna blir lite tjockare & lite större för var dag . Vi väntar & väntar på att få se dem plira med sina bruna ögon men vi får vänta några dagar till . Mor & barn mår i alla fall prima !

Bernie har fått valpar !

Söndagen den 5/9 på Eriks födelsedag sätter Eriks hund igång att valpa mitt i natten. Det var en ganska lång förlossning men allt har gått bra & det blev inte mindre än 11(!) valpar. Det är 4 pojkar & 7 flickor . Alla mår prima inklusive Bernie . Så nu blir det livat här hemma om några v.

Snart spricker hon !

Blir det inte valpar snart så spricker nog Bernie .

RSS 2.0