Nu har G.Herman Hedning flyttat.Familjen Crona i Varberg har idag hämtat sin nya familjemedlem som kommer att kallas Paddy!
Mycket Lycka önskar Vi Er!

G.Holly Hunter har nu blivit flygfärdig!Lilla Svea är fodertiken som hamnar hos familjen Runkvist i Lidköping.Hon bor nästan granne med Henry Lloyd-vilket jag tycker är roligt då de 2 camperat mycket ihop=)

G.Henry Lloyd har flyttat.Henry Lloyd alias Bosse blir Lidköpingsbo hos Marianne och Joar och granne med G.Holly Hunter
Lycka till med Er nummer 2=)!

G.Harry Potter har flyttat!Nu har första valpen flyttat! Det var G.Harry Potter som blev först ut.Han blir numer Herrljunga bo hos Susanne och Marcus Olander.Lycka Till med Er nyfunna vän!!! Vem vet,kanske får Ni hjälp av en lite äldre vän om några veckor;)

PosebilderGOFORIT HERO'S HONOURGOFORIT HERMAN HEDNINGGOFORIT HENRY LLOYDGOFORIT HARRY POTTERGOFORIT HEAVEN SENTGOFORIT HUNKY DORYGOFORIT HANNAH MONTANAGOFORIT HOLLY HUNTER

Valparna vet hur man står på ett bord=)De kan stå stilla när jag kammar och klipper dem.Så nu får NI träna till Er första klippning=)
Veterinären har varit här och besiktigat dem samt vaccinerat.Alla har fått varsin chipmärkning.
Allt är frid och fröjd med andra ord.Njae inte riktigt,det busas och bråkas en hel del.I bland tom så att mamma Jänta går in och avbryter.

BUS !!!!

Valparna har vuxit massor! Det är nu ännu mer fart än tidigare.De har blivit modigare och de är väldigt nyfikna på allt runtomkring=)

Full fräs!

I dag har Erik lekt med sin radiostyrda bil.Det var full fräs och valparna blev skvatt galna=)
De tyckte det var jättespännande med denna tingest och gjorde tom lkuppfordran till den.
Erik hade full sjå att hålla borta valparna från bilen-nä inte alla samtidigt,då hade det nog inte varit ngn bil kvar....
L-E har påtat med buskar och jord och det var förstås lajbans. De grävde där L-E grävde.
En bra dag på tomten alltså!

Första duschen.Nu har alla valparna fått sin första dusch;)Jag har en hund dusch där nere ,men valde badkaret då det är lättare att hålla dem på plats;) Alla blev shamponerade med "Dirty Dog shampoo" och sedan blev det balsam,träning på trimbordet ,kloklippning och kamning. Nu är de färdiga och doftar ljuvligt av vanilj=)
Det händer mycket var dag.Jänta börjar tröttna men ställer ivrigt upp om de kommer 2-3 st.Alla 8 vill hon inte ha samtidigt.Kan man ju förstå=)!Jänta är en supermamma som sköter sina valpar väl och numer leker hon med dem mer än diar-om de inte kommer hela skocken som sagt....

Valparna 6v .Nu har det gått 1 v sedan förra uppdateringen. Här har hänt en hel del och fort går det oxå=)
Valparna har nu sylvassa tänder och det känns som "tusen nålar"(minns Ni leken när man var liten?)
när de bits=) Vi leker nu följa John på gräsmattan och de äter mindre och mindre på Mamma Jänta och mer och mer riktig mat.
De har fått prova både korv och köttfärs men även makrill i tomatsås. Allt för att bygga upp ett bra immun försvar.

Det blir svårare att fånga alla på en och samma bild så det gäller att passa på när de är trötta=)
De har fått klorna klippta ett antal ggr och det går bara fint.Alla är ju även klippta nu .

Miljöträning elit !Nu är Valborg över för den här gången=)
För valparnas del blev det en riktig miljöträningshelg.Vi hade som jag tidigare nämnt hantverkare här hela helgen.Det snickrades,revs och byggdes för fullt.(lägg märke till byggställningen i bakgrunden)

Dessutom hade jag en god vän och hennes 2 barn här.En tjej på 6 och en pojke på 3.3 barn i huset är fler än 1 och med en tjej på 6 som fullkomligen ÄLSKAR valpar blir det rätt mycket.Valparna fick vara bebisar.De Fick tom åka vagn=) Givetvis under oss vuxnas tillsyn.

På själva Valborg hade vi knytkalas med ännu fler goda vänner.Det blev 9 vuxna och 8 barn.Självklart ville ju alla kika på Jäntas fina bebbar så de fick full uppmärksamhet och när de så småningom fick gå och lägga sig sov de sött.Mamma Jänta var så stolt en kärleksfull mor kan vara och njöt även hon av all uppmärksamhet.

Söndagen avslutades med att 6-åriga Signe hjälpte mig att klippa de 4 tjejerna och sedan satt hon i valphagen tills det var dags att åka hem.
Nu är vi alla nöjda över det som varit och i morgon börjar vardagen igen.

RSS 2.0