Första posebilderna.


Veterinärbesök bokat !

Som jag skrev i förra inlägget så går det undan nu. Tiden rinner liksom förbi & för var dag händer det saker med valparna. För några dagar sedan bet de på allt eftersom det kliade i munnen & tänderna var på G. Nu är de flesta bissingar ute & bitandet har minskat drastiskt. Jag har plockat fram mina chip och snartvär det dags för ID- märkning. Veterinärbesök för vaccinering & besiktning är bokat & det känns att valparna börjar göra sig redo att stå på egna ben - även om det trots allt är nästan 2 v kvar till flytt.

Upptäcktsfärd.

Även en vanlig villatomt erbjuder en hel del att upptäcka när man inte är så stor!

Nu går det undan!

För varje dag som går tycker jag det händer massor med valparna. De växer och har fått sylvassa små bissingar. De har fått vara ute lite mer om än ff i korta stunder. Linnea vill gärna hjälpa till med miljöträningen så barnvana har de allt! .

Vi har fått komma ut!

Idag är valparna klippta & avmaskade . De har oxå fått komma ut en liten stund. Dock är det för rått för att vara ute en längre tid med det var spännande att gå på upptäcktsfärd!

5v ståträning!

Nu har valparna fått ännu större hade & det är ganska livat:). Ståträningen är påbörjad av världens bästa Lena Carlsson & Linnea & jag behöver nu bara fortsätta där Lena slutade.

Äta ,sova leka , äta sova leka.

Nu är valparna så pass att hundmaten inte längre är små smakportioner utan de äter ”grötvälling” ordentligt. Men mamma Divas mat är förstås ff det bästa som finns. De sover ff mkt men leken har kommit igång så smått och det busas en hel del.

Nytt bo.

Nu är valparna så stora så de har fått valplådan utbytt mot en valphage. De äter ff på Mamma Diva men nu har de fått egen vattenskål & det är snart dags att börja ge dem smakportioner av riktig hundmat.

RSS 2.0