Valplådan har åkt ut.

Nu är valparna på benen och eftersom de är så många har lådan blivit för liten. De får nu en valphage med lya (flygbur) istället .

Vi ser!

Valparna har nu öppnat ögonen & de är redan uppe på benen och går. Idag har jag & Linnea hjälpts åt att avmaska dem samt klippa korna. Det är första gången Linnea får prova klippa några klor & det var första kloklippningen för valparna. Behöver jag säga att det gick utomordentligt bra?! Vidare önskar vi alla en fortsatt Glad Midsommar och så säger vi GRATTIS till Kennel Seamrog som oxå har fått valpar efter GFI Herman Hedning och Seamrog Hug and Kiss Me!

Lycka är en egen Valp!

Diva sköter fortsatt de 11 små troll valparna alldeles utomordentligt . Hon har nu börjat lämna dom lite mer , för att själv vara med oss och hänger nu även med på promenader. Diva litar på familjen och Linnea är lycklig som får känna valparna så nära varje dag. Under överinseende av både mig och Diva är det ren lycka att ha en valp att krama på .

All Natural

Diva är en hund som har kvar väääääldigt mycket naturlig instinkt . Hon bäddar och fixar med wetbed och papper . När Diva lämnar valparna för att gå ut och kissa gömmer hon dem under papperet för de presumtiva rovfåglar som ev kan tänkas bo i vårt hem. Det gör att en del bilder ser lite ”stökiga” ut, då jag knappt hinner göra ( människo) fint innan Diva raserat allt ;)

Oj vad vi växer !

Diva har massor (!) med mjölk så trots att de är så många växer valparna så det knakar.

Valparna är här!

Den 9/6 kom Divas valpar till världens ljus! Det blev inte mindre än 6 grabbar och 5 tjejer ! Det är en rekordkall för oss då vi haft 10 st som mest tidigare . Det var Divas halvsyster Svea som hade den kullen , så det ligger i generna =) . Både Diva och valparna mår bra och Diva är en utomordentlig mor.

RSS 2.0