Posebilder 8 v gamla brudar !G. FashionG.FancyG. FendiG. Foxy

Sista posebilderna på tjejerna som valpar hos oss. Imorgon är det dags för 2 av brudarna att flytta till sina nya hem =) Alla har fått sig ett bad och luktar nu björnbär =) Mmmmm så gosigt ljuvliga de är ,men visst är de terriers. Jag hade fullt sjå att få dem att stå still i duschen och jag fick byta kläder efteråt för jag var rätt blöt...

NYKLIPPTA !

Nu är det snart dags för valparna att flytta. De har idag blivit klippta badade och så tog jag klorna förstås =)
På trimbordet står de nu rätt bra,så jag ser att Ni alla tränar vidare på detta då det är mycket enklare att kamma,klippa och kolla igenom hundarna på ett bord än på golvet.


Vi växer varje dag =)!                    GODDAG!Alla 4 samtidigt -enda chansen....

Bus, Bus, Bus !

Ha ha ! Jag är FRI!!!!!

 

I går åkte valparna bil för första gången . Ingen av dem kräktes eller bajsade ner bilen. De pep i 1 min och sedan sov dom. Vilka koolingar. Vi var till en annan uppfödare och visade upp oss =). Det var 12 mil enkel resa så nu kan tjejerna åka bil.

I dag har vi varit hos Veterinären för att besiktiga de små liven och så fick de sin första vaccinering. Det gick bara fint och ingen sa ett pip när de fick sprutan heller.

Numer är damerna rätt livliga. Det är svårt att få ngn bra bild på alla 4 tillsammans därför blev syskonbilden tagen uppifrån,då de gillar att hänga i mina byxben =) Alla har oxå varit ute och inne var för sig. Det är inte alltid man är så tuff utan sina syskon. De umgås med de stora hundarna och lär sig hundspråket från både mamma och övriga vänner i vår familj.


Posebilder 6v gamla bebbar!
Äntligen får vi komma ut !


Nu har valparna varit ute för första gången. Det var några trevande steg i början men sedan tog nyfikenheten över. Efter att ha upptackt att det var ett mycket större utrymme än inne så blev det full fart. Tunnlarna togs i rasande fläng-ingen som var skrajsen här inte! Blivande agilityhundar mån tro ?
Maten gick oxå ner fort. Bundis fick till sin stora förtret gå ut medan valparna åt. Annars äter hon upp valpmaten.

Jag har även skickat in registreringen till Kennelklubben och stamtavle namnen är nu bestämda. Denna kullen är med i mode svängen så det är : G. Fendi
                                               G. Fashion
                                               G. Fancy
                                               G .Foxy


Nu kan vi smita över gallret =)

Kloklippning igen och andra avmaskningen gjord. Valparna har blivit duktiga klättrare över gallret. De tar sats och skjuter ifrån med bakbenen sedan dimper de ned på andra sidan med en duns.


Titt vi växer !


RSS 2.0