Riktig mat .

I dag är valparna 3v gamla . De är avmaskade för 2:a gången & har fått smaka på riktig hundmat/gröt . Jag blandar färskfoder med vatten & A-fil så det blir lättare för de små valpmagarna att smälta maten . Mamma Rosebud följer numer gärna med på promenader igen & vill inte vara mamma 24h. Hon är dock en enastående mor & sköter om sina valpar exemplariskt.

2 veckor .

Nu har valparna blivit 2 v & de växer som de ska . Några har öppnat ett öga eller 2 & de börjar nu bli sådär riktigt söta som bara valpar kan! De är avmaskade för första gången & mamma Rosebud sköter dom alldeles utomordentligt bra.

1 v gamla.

Idag är valparna 1v & de växer precis som dom ska . Rosebud är en supermorsa & låter Linnea titta och vara med i valpbestyren.

Välkomna till världen!

I lördags födde Rosebud sina & Winstons valpar - inomhus ;) Förlossningen gick väldigt bra & hon fick 4 pojkar & 4 flickor . Alla är välskapta, fantastiskt fina & jämna i storlek & färg!

Snart snart snart är det dags

Rosebud är inte längre sugen på långpromenader utan går nu gärna i vankandes i sin egen lilla värld. Hon har precis som sin mamma, mormor & mormors mor hittat den för henne perfekta valpningsplatsen i trädgården . Där har alla våra tikar grävt en lya under en av våra stora buskar . Rosebud likaså .

RSS 2.0