Livet leker!

Bus bus bus & sedan lite snuuuus...

Första posebilderna snart 7v gamla

Tusen Tack -Lena- för all hjälp=)

Första bilturen.

Nu har vi börjat träna på allvar inför flytten. Idag har valparna åkt bil för första gången. Det är nog bara riktiga hundälskare som står ut med 11 valptjut innan de så småningom sommar av ren utmattning . Självklart har jag fått mycket god hjälp av min älskade vapendragare :)

Mer fart!


Lite svalare.

Idag var det mer vanlig sommar temp här hos oss. Det märktes tydligt på valparna som var betydligt mer i farten än tidigare.

Inte så lätt...

Numer är det inte så lätt att få de 11 små trollen på samma bild. Värmen håller i sig & poolen är ett uppskattat inslag i valplivet.

Varma dagar.

Numer tycker båda barnen att valparna är roliga då det faktiskt går att leka med valparna nu! Vi har oxå köpt en liten barnpool så valparna kan svalka sig i värmen. Det var mycket uppskattat!

Välhanterade.

I tur & ordning får valparna åka till olika platser. De har varit på semester , i Thailand , hos farmor,hos mormor & var helst ungarna kommer på. De är Mao väl beresta & mycket välhanterade ;)

Nyklippta.

Nu är valparna hygienklippta. Dvs rumpa ,kinder, en bit under hakan & öronen är rakade för första gången. Klorna klipps varje v & avmaskning är gjord ännu en gång.

Utomhus!

Nu har valparna blivit så stora att de får vara utomhus. De första blivande wheatenägarna har hälsat på och idag var Divas matte Ann-Margreth på besök och tog några fina kort.

Äter själva.

Nu har alla valpar börjat äta vanlig valpmat. Eller vanlig och vanlig. Jag blöter upp det så det är mer grötvälling. Diva har ff MASSOR med mjölk men tycker det är skönt med lite avlastning. Hon följer numer med på promenader och i natt ville hon sova hos oss , vilket hon fick såklart .

RSS 2.0