Ny valphage och första badet.


I dag har valparna fått sitt första bad. Det blev alla på en gång i badkaret och ett ljuvligt vaniljschampo=) De är nu så stora och rörliga att de istället för valplådan fått en hage med hus (bur utan dörr) att husera i. Självklart var Mamma Siri med och kollade så att allt gick rätt till.
 

Första måltiderna som inte är producerade av Morsan;)

 
Nu äter valparna med god aptit. Maten de får är en grötblandning bestående av uppblött torrfoder och färskmat.
Innehåller massor av Lax och vitaminer för de växande små liven. Efter helgen är det nog dags att byta ut lådan mot lite större valphage då valparna rör sig mer och mer.
 

Vi leker,morrar och skäller.

Nu har valparna blivit så stora att de fått egen vattenskål och det är dags för första måltiden som inte består av mjölk.
De har försiktigt börjat leka med varandra och när jag kommer på morgonen för att släppa ut Mamma Siri ,för de ett herrans liv.Klorna är klippta och de är avmaskade för 2a gången. Det blir rätt många klor att klippa på 7 hundar med 18 klor på varje hund.....
 
 

GLAD PÅSK !

 
Glad Påsk Önskar vi alla ! De små liven har nu öppnat ögonen allihopa och de börjar sakta men säkert förvandlas från små tjocka korvar till söta valpar. Det är dock inte helt lätt att balansera i ett påskägg ännu...
 
 
 

Vi växer =)

 
Valparna har nu blivit tjocka och feta=) Några har öppnat ett öga och ngn har öppnat båda=) I dag är de även avmaskade för första gången. Kan tala om att avmaskningsmedlet som är rosa färgar av sig på ALLT.Så just nu är mina händer rosa,golvet är rosa och Siris päls har en svagt rosa ton. Trendigt kanske,det är ju ialla fall påsk=)!
 
 
 
 

Vi växer så det knakar!

En vecka  har gått och valparna växer så det knakar. Siri har gott om mjölk och hon är en supermorsa;)

Här är vi allihop.

Bara en bild på oss alla så Ni ser vilka godingar vi är =)

Välkomna 2014 års valpar=)!

Bästa lilla Siri har fått valpar=) Stolt Pappa är Birk i Enköping!  Det blev 7 stycken och ingen vägde under 300 gr så visst märktes det att Siri gått några dagar över tiden. Mor och valpar mår finfint och om Du känner att Du har ett aktivt bra hundliv att erbjuda finns det några kvar att tinga!

RSS 2.0