Valparna har öppnat ögonen

Nu börjar valparna se sådär söta ut som bara valpar kan . De har öppnat ögonen & sakta & lite vingligt kommer de snart upp på benen . Rosebud pysslar som bara en mamma kan & tar väl hand om de små .

Vi smaskar & växer

För varje dag som går blir vi större & mer rörliga . Nu dröjer det inte många dagar tills vi öppnar ögonen . Då blir vi ännu sötare & det blir än mer svårare för de tvåbenta att slita sig från valplådan .

Rosebud är en fantastisk mamma .

Rosebud pysslar & fejar med de små liven så som bara mammor kan . Hon är enastående & trots att hon fick en väldigt stor kull lyckas hon ta han om var & en. Det finns fortfarande valpar som behöver ett eget hem!

Rosebud & Leos valpar

Hon är en helt enastående mamma, vår Rosebud. 11 telningar som hon pysslar & fixar med . Alla mår toppenbra ! Rosebud har även låtit Bearnie, som är så nyfiken att hon kan spricka, komma & lukta på de små liven . Det finns ff pojkar kvar att tinga i denna fina kull . Både mor & far är välmeriterade, DNA - testade, Mentalbeskrivna, HD-fria & väldigt trevliga individer . Vi tror mkt på den här kombinationen . Både som familje hundar men även till utställning & ngn form av arbete som agility & lydnad . Känner ni att ni kan erbjuda en valp ett bra hem så är ni varmt Välkomna att höra av Er !

RSS 2.0